Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seleccionats els finalistes del Valentí Velilla

El passat mes de desembre, la comissió de selecció del Concurs de Teatre Amateur Valentí Velilla de Ripollet va seleccionar les obres que participaran en l'edició d'engany. De les 32 obres que optaven al concurs, el jurat n'ha triat sis de finalistes. Les representacions es realitzaran entre el 21 de febrer i el 28 de març i el veredicte i lliurament de premis es durà a terme el dia 11 d'abril a les set de la tarda al Teatre Auditori.

Els finalistes són, per ordre de representació:

1.La rambla de les floristes del grup Teatre pels Descosits de Barcelona. 21 de febrer.
2.El mètode Grönholm del grup S.R. Nou Pins de Tiana.28 de febrer.
3.Aijafadrim del grup Kòmix de La Garriga. 7 de març.
4.El visitant del grup Punt i Seguit Teatre de Terrassa.14 de març.
5.La reina de la bellesa de Leenane del grup L'Ull de Bou de Sant Esteve ses Rovires. 21 de març.
6.La boda de Chaillot del grup Quatre per Quatre de Granollers. 28 de març.

Tal com estableixen les bases del concurs, el PMC preveu atorgar un primer premi de 1.000 euros i trofeu; un segon premi de 700 euros i trofeu i un tercer premi de 400 euros i trofeu. A més, s'atorgarà un trofeu al millor actor, a la millor actriu, al millor muntatge, a la millor direcció i a la millor votació popular. A més, el jurat té el dret d'atorgar un accèssit local, si així ho considera oportú.

Totes les representacions es realitzaran a les 19 hores al Teatre Auditori. Les entrades es posaran a la venda de forma anticipada durant tota la setmana prèvia al Centre Cultural i el mateix dia una hora abans a la taquilla del teatre.


L.P.