Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 700 atletes participen a la 28a edició del Cros Vila de Ripollet

El passat diumenge, 10 de gener, el circuït dels Pinetons va acollir la 28a edició del Cros Vila de Ripollet, organitzada per l'entitat Ripollet Unió Atlètica i el Patronat Municipal d'Esports. L'esdeveniment va comptar amb un total de 713 atletes inscrits, inclosos els escolars que participaven al 4t Cros de Promoció.

Les categories establertes van ser: Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Júnior, Promesa, Sènior i Veterà. Es van realitzar tres circuïts, de 1.100. 1.500 i 2.500 metres. Tots els atletes van rebre un obsequi pel sol fet de participar-hi. L'organització va lliurar trofeus als tres primers classificats de cada categoria i sexe, cursa popular i al primer atleta local. Al Cros Popular únicament van tenir trofeu els tres primers masculí i femení. Pel que fa als premis en metàl·lic, que oscil·laven entre els 20 i els 150 euros, es van donar als tres primers classificats de cada categoria.

Quant als resultats, 5 atletes del RUA van aconseguir alguna de les tres primeres posicions a les diferents curses, destacant la tercera posició d'Alberto Ramírez a la categoria Sènior Masculí. Pel que fa al Cros escolar van arrasar els atletes del Col·legi Sant Gabriel, fent triplet a molts dels pòdiums.