Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Unió de Botiguers reparteix 9.000 euros en premis

El passat 10 de gener va tenir lloc el sorteig de la campanya de Nadal ‘Un bon regal', organitzada per la Unió de Botiguers de Ripollet amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Ripollet. L'acte va tenir lloc al Teatre Auditori i va ser retransmès en directe per Ripollet Ràdio. Les tres afortunades amb un val de 3.000 euros van ser Sonia Ruiz Martínez, Mónica Aula Castillo i Remedios Alcaide Simón. Tot el sorteig va estar supervisat pel notari José Luis Pasqual.

En total, es van repartir 200.000 paperetes entre els més de 100 establiments associats a la UBR. Les guanyadores hauran de gastar aquests 3.000 euros als comerços de Ripollet el proper dissabte 16 de gener. La comitiva sortirà del Centre Cultural a les 10 del matí i es passejarà pels carrers de la població amb un transport, que, segons va explicar la presidenta de la Unió de Botiguers, Maria Villariño, serà sorpresa fins a aquell mateix dia.

Al final de l'acte es van sortejar 6 ampolles de cava entre tots els assistents a l'acte.

FOTO 1: Les tres guanyadores amb el val de 3.000 euros acompanyades per la presidenta de la UBR, Maria Villariño, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i el regidor de Comerç, Joan Fandos. També apareixen a la foto el presentador de l'acte, Toni Miralles, i els membres de la junta de la UBR, responsables de l'organització del sorteig, així com els nens i nenes que van participar a l'acte.

FOTO 2: Els nens i nenes que van ajudar en el sorteig remenen totes les butlletes participants.

FOTO 3: Maria Villariño, durant la presentació de l'acte de sorteig.

FOTO 4: Llegint el nom d'una de les afortunades.

FOTO 5: El Teatre Auditori ple de gom a gom.

L.P.