Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cultural oferta nous cursos i tallers de curta durada

Aquest mes de gener, el Patronat Municipal de Cultura inicia noves propostes de cursos i tallers al Centre Cultural. Cuina, creació de joies, estampació de roba, mim i danses de Bollywood i del ventre són les propostes per aquest trimestre. Els interessats encara poden inscriure's fins el dia 8 de gener. Està previst que les classes comencin la primera setmana després de les festes nadalenques.

L'import de la matrícula és de 24,50 euros, així com la mensualitat dels cursos anuals. Pel que fa als cursos de curta durada, els d'un mes tenen un cost de 27,50 euros; els de dos mesos de 54,20 euros; i els de tres mesos de 81,40 euros.

Concretament, els cursos que comencen al gener son:
Taller de creació de joies de gener a març, els dilluns de 18 a 20 h.
Cuina econòmica de gener a febrer, els dimarts de 19 a 22 h.
Estampació de roba de gener a març, els dimarts de 19 a 21 h.
Mim de gener a març, els divendres de 18 a 20 h.
Bollywood de gener a març, els dilluns de 21 a 22.30 h.
Dansa del ventre de gener a març, els dijous de 21 a 22. 30 h.

Curs d'experimentació amb la imatge i l'art
A més, el Patronat té previst realitzar un curs de fotografia, imatge, representació i art contemporani. És un curs dissenyat per ‘Experimentem amb l'ART', a càrrec d'Edgar Dos Santos, en el marc de l'exposició Talent Latent, produïda del Departament de Cultura de la Generalitat i realitzada per SCAN.

Per apreciar i valorar els temes i processos actuals es proposa un recorregut a través de la història, els usos, pensaments, temes i processos que la fotografia i la imatge ha tingut des de el seu origen i especialment en l'actualitat. Veurem com els temes tractats i la manera d'encarar-los ve donada por qüestions socials, culturals, tècniques, filosòfiques… essent el reflex concret d'una època i una espai determinat.

Aquest curs és gratuït, amb una durada de 4 sessions i tindrà lloc els propers dies 13, 14, 20 i 21 de gener, de 19 a 21 h.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se al Centre Cultural (Rbla. de Sant Jordi, 2-4), 93 586 30 27.

R.H.