Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per a la Cavalcada dels Reis Mags a Ripollet

L'entitat Ripollet Costums i Tradicions ho té tot enllestit per a la cavalcada de Ses Majestats, la tarda del 5 de gener. Els Reis arribaran cap a les 17.30 hores al barri del Pont Vell, on es farà l'acte de benvinguda i la comitiva els acompanyarà fins l'Ajuntament on, a les 18 hores, els Reis recolliran les claus de totes les cases acompanyats pel senyor alcalde.

Un any més els nens i nenes encarregats de lliurar les claus seran els guanyadors del concurs de desitjos de Nadal. L'inici de la cavalcada està previst a dos quarts de 7, al carrer de Balmes (veure plànol) i passarà pels carrers de Sant Jaume, València, la rambla de Sant Jordi, Sant Esteve i Pinetons, fins acabar a Maria Torras.

Els reis i patges repartiran uns 1.800 quilos de caramels sense gluten. A les carrosses, diferents a les de l'any passat, Ses Majestats tornaran a estar acompanyats per alguns dels personatges més coneguts pels més petits. Un nombrós grup del gimnàs Diver-fit encapçalarà com altres anys la cavalcada, amb la seva coreografia. L'acte compta amb el suport del Patronat Municipal de Cultura i es podrà viure en directe a través de Ripollet Ràdio (91.3 FM).

Recollida de cartes
Ripollet Costums i Tradicions va celebrar, els passats dies 2 i 3 de gener, la recollida oficial de cartes als Reis, on centenars de nens i nenes ja van poder veure a ses Majestats i els van fer les seves peticions. Un any més, la trobada va ser multitudinària, especialment a la plaça de Pere Quart on es va instal·lar un gran escenari amb els trons de Ses Majestats.

R.H.

Fotos:
- Cavalcada 2009
- Itinerari
- Recollida de cartes el passat 3 de gener de 2010.