Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet acull el Dia del Voluntari de Creu Roja

El passat 11 de desembre, la Creu Roja Local va celebrar el Dia del Voluntari al Poliesportiu de Ripollet amb l'assistència de 90 voluntaris i voluntàries, dels 270 que té a l'actualitat l'entitat i la participació de la regidora de Serveis Socials de l'ajuntament de Ripollet, Maria Lladó.

El director tècnic de l'entitat, César Martínez, va donar les gràcies a tots els voluntaris i voluntàries per la seva tasca i entrega anònima que fan possible que Creu Roja “sigui el que és” i pugui arribar a tantes persones en aquests moments tant difícils.

El president de la entitat, Francesc Roset, va agrair la presencia de la regidora i en general el suport del tres consistoris, Ripollet, Montcada i Cerdanyola. També la participació dels socis, que actualment ascendeix fins als 2.200 i tots aquells que hi col•laboren amb la entitat “per fer possible mínbar el que pateixen els més vulnerables de les nostres ciutats”.

Per la seva banda, la regidora de Serveis socials, Maria Lladó, va felicitar a la Creu Roja Local per la seva entrega a la societat i la seva col•laboració continua amb l'ajuntament.

Properes accions
Al llarg del temps les necessitats de la societat van canviant i la Creu Roja s'ha anat adaptant a aquestes noves necessitats, és per això que des de fa uns mesos la Creu Roja va posar en marxa la campanya de Kits de Suport Social per tal de donar resposta a la situació actual de precarietat que estant patint moltes famílies. Aquests Kits són 6; el de Suport escolar, el Kit d'higiene bàsic, el de alimentació de 0 a 6 mesos, el de alimentació de 6 a 18 mesos, el kit d'alimentació familiar i el kit bàsic nadó. De setembre a desembre la Creu Roja local ha destinat 13.500€ de fons propis per l'adquisició d'aquests kits i ha aconseguit una quantitat equivalent de Creu Roja Espanyola i de la Diputació, en total 27.000€ destinats a l'adquisició de Kits de Suport Social per famílies de Ripollet, Cerdanyola i Montcada.

F.R.