Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient arriben a Ripollet

El proper 2 de gener, els Reis Mags d'Orient visitaran Ripollet per recollir les cartes i desitjos dels nens i nenes de la ciutat. El dissabte, 2 de gener, la recollida tindrà lloc al barri del Pont Vell, a partir de les 17.30 hores, i diumenge, dia 3, les cartes es podran lliurar a la plaça de Pere Quart, a partir de les 11.30 hores. Un any més, la visita dels Reis ha estat possible gràcies a l'entitat Ripollet Costums i Tradicions.

Cavalcada
El proper dimarts, 5 de gener, tindrà lloc la tradicional cavalcada pels carrers de Ripollet. Ses Majestats arribaran a les 17.30 hores al barri del Pont Vell, on es farà l'acte de benvinguda i la comitiva els acompanyarà fins l'Ajuntament on, a les 18 hores, els Reis recolliran les claus de totes les cases acompanyats pel senyor alcalde. Un any més els nens i nenes encarregats de lliurar les claus seran els guanyadors del concurs de desitjos de Nadal.

L'inici de la cavalcada està previst a dos quarts de 7, al carrer de Balmes (veure plànol) i passarà pels carrers de Sant Jaume, València, la rambla de Sant Jordi, Sant Esteve i Pinetons, fins acabar a Maria Torras. Els reis i patges repartiran caramels sense gluten. La cavalcada es podrà sentir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM).

R.H.