Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es millora l'asfaltat de l'aparcament del CAP II Cerdanyola-Ripollet

El proper 11 de gener de 2010 s'iniciaran les obres de millora del ferm de l'aparcament del CAP II Cerdanyola-Ripollet, ubicat a l'encreuament entre el carrer de Tarragona i la carretera N-150. Les obres tindran aproximadament una durada de tres setmanes i consistiran en la millora de l'asfaltat i les columnes de suport de l'aparcament del CAP II Cerdanyola-Ripollet.

El passat dilluns, 21 de desembre, van començar els treballs previs a l'execució de l'obra, sense que això afecti a la circulació de vehicles. Durant la setmana de l'11 al 15 de gener l'accés de vehicles estarà tancat; en la resta dels dies que durin els treballs es podrà accedir a l'aparcament inferior.

Donades aquestes restriccions, es recomana la utilització de transport públic i es demana a tots els usuaris que disculpin les molèsties que aquest fet els pugui comportar. Des del SAP Cerdanyola-Ripollet recorden que aquesta millora reportarà un benefici per a tots els usuaris del CAP II, així com per als professionals que hi treballen.

R.H.