Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet participa de la Marató de TV3

Els passats 12 i 13 de desembre, Ripollet va aplegar diferents activitats amb motiu de la celebració de la Marató de TV3, enguany destinada a recollir fons per la investigació de les malalties minoritàries. Centenars de persones es van aplegar al Centre Cultural entre dissabte i diumenge per participar d'alguna de les activitats, entre ells, el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.

D'una banda, dissabte dia 12, de 5 a 8 de la tarda, es van organitzar diversos tallers i activitats al Centre Cultural. Així, de La Careta Teatre va realitzar un tast teatral, de 17.30 a 19 hores, per a nens i nenes de 3 a 12 anys i amb un preu de 3 euros. També de 19 a 20 hores, hi va haver animació i contacontes per a nens i nenes de 3 a 10 anys. D'altra banda, Teresa Vázquez i Jordi Ballvé van oferir un taller de biodansa per a adults a partir de les 17 hores. A la mateixa hora, Pau Pèrrim va realitzar un espectacle d'animació al carrer. A més, van visitar Ripollet els gegants del Rodal de Sabadell, un joc d'escacs gegant, un taller de maquillatge a càrrec de l'Esplai La Gresca i una activitat del Club Tennis Taula Ripollet. Les activitats van comptar amb la col·laboració de les associacions de veïns de Can Clos, Can Mas, Maragall i Sant Andreu, així com del Patronat Municipal de Cultural. Durant les activitats de dissabte es van recollir 1.125,89 euros.

Pel que fa al diumenge, dia 13, l'entitat Acció Fotogràfica Ripollet va realitzar un mural fotogràfic, durant tot el dia, al Centre Cultural, que va recollir 1.528, 34 euros i va comptar amb la presència del president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.