Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la campanya de nadal ‘Un bon regal'

Els establiments associats a la Unió de Botiguers de Ripollet repartiran tres premis de 3.000 euros entre els seus clients amb la seva campanya d'enguany, que es va iniciar aquest dimecres, 9 de desembre i finalitzarà el 8 de gener, sota el títol ‘Un bon regal'. Els establiments associats a la UBR donaran entre els seus clients una butlleta en el moment en que efectuïn les seves compres. Els ripolletencs l'hauran d'omplir i dipositar-la a les urnes que hi haurà instal•lades a cadascuna de les botigues.

El sorteig tindrà lloc el dia 10 de gener a les 12h al Teatre Auditori i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM).L'agraciat haurà de presentar-se un cop el truquin en un temps determinat. El dia 16 de gener, les tres persones premiades podran gastar el valor del premi en articles als comerços associats acompanyats per membres de la UBR.

MÉS PREMIS
Per la seva banda, el Mercat Municipal recupera el seu sorteig Pluja de Bitllets. La novetat d'enguany però és l'Agenda 2010 que tots els paradistes repartiran entre els seus clients.

F.R.