Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinc clubs esportius locals reconeguts en els Premis a la qualitat de l'esport federat català 2009

El Club de Futbol Ripollet, el Ripollet Unió Atlètica, el Tennis Taula Ripollet, el Club Patinatge Artístic Ripollet i l'ADEFUB han estat guardonats en els Premis a la qualitat de l'esport federat català 2009. Aquests Premis van adreçats a impulsar el reconeixement dels clubs i associacions esportius federats inscrits al Registre d'entitats esportives.

Igualment també són un reconeixement a les associacions no esportives amb seccions esportives federades adscrites al mateix Registre públic que destaquen per la qualitat de la seva tasca en els diferents aspectes de promoció, tecnificació i alt rendiment esportiu. També han estat premiats molts clubs convencionals amb seccions d'esport adaptat.

Així, el Tennis Taula rebrà uns 6.870 euros; el Club Patinatge Artístic, 4.421 euros; 2.715 euros pel RUA, 1.623 pel CF Ripollet o 1.442 euros per l'ADEFUB. Aquest reconeixement també inclou altres aspectes vinculats amb la capacitat organitzativa de les entitats esportives i amb el desplegament de polítiques d'igualtat de gènere.

F.R.