Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1 de desembre, Dia mundial de la lluita contra la SIDA

La Regidoria de Joventut continuarà durant aquesta setmana amb la campanya de prevenció de la SIDA 2009, sota l'eslògan 'La SIDA et canviarà la vida. Tu decideixes!'. Per aquest dimarts, 1 de desembre, Dia mundial contra la SIDA, a banda de continuar amb el programa d'animació al carrer, la regidoria ha programat una exhibició de graffiti al PIJ, a càrrec d'Oriol Iglesias, a partir de les 17 h. A més, a partir de les 18 h, s'instal·larà una carpa informativa davant el Casal de Joves.

La programació, que va començar el passat 23 de novembre, finalitzarà el proper divendres, 4 de desembre. A banda de les activitats del dia 1, s'ha portat a terme un concurs d'eslògans i la representació de l'obra de teatre Impressions, a càrrec de la companyia Atraccions i sota la direcció de Sílvia Servan. Uns 350 alumnes dels instituts de Ripollet van poder gaudir d'aquesta obra al Teatre Auditori. A més, durant tota la campanya, l'Espectacleria està realitzant animació al carrer a les portes de tots els IES i els dimecres, al mercat setmanal.

Entre les actuacions programades dins la campanya, també s'ha previst la renovació i ampliació dels punts on hi ha les màquines expenedores de preservatius, incloses al programa Màquina de la Generalitat de Catalunya.

FOTO1: Un moment de l'exhibició de graffiti.
FOTO2: El taulell informatiu, situat al davant del Centre Cultural.
FOTO 3: Animació al carrer durant el mercat setmanal.
FOTO 4: Representació teatral.
FOTO 5: Imatge de la campanya 2009.

R.H.