Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una seixantena de persones participen a la 1a Jornada Participativa de la Llei de Barris a Can Mas

El passat diumenge, 29 de novembre, una seixantena de veïns i veïnes de Can Mas van participar a la 1a Jornada de Participació, que es va realitzar al Centre Cívic Can Mas. La trobada, que va ser tot un èxit tant per als organitzadors com per a les persones assistents, va servir per generar dues comissions de treball, una de temes socials i l'altre d'urbanisme, incloses en el projecte de millora del barri.

Les activitats van començar a les 10 del matí, amb unes dinàmiques de coneixença. A través de l'expressió corporal i el teatre els assistents van expressar què senten pel barri i sobre quins temes els agradaria treballar. Una vegada finalitzada la trobada, els veïns es van apuntar a les dues comissions que realitzaran tres trobades durant els mesos de desembre i gener per preparar una segona jornada de debat sobre el barri, prevista per final de gener.

A la trobada, a més de veïns i veïnes del barri, també van participar regidors i regidores de l'Ajuntament, a més dels tècnics responsables de cada projecte inclòs a la Llei de Barris. La regidora d'Urbanisme i presidenta delegada del Grup Promotor, Rosa María Martín va agrair als veïns la seva participació i els va encoratjar a seguir treballant ja què, segons va declarar “el canvi a Can Mas és cosa de tots i totes”.

F.R.

Foto:
- Una de les dinàmiques va consistir en realitzar estàtues humanes. En aquest cas es titulava "Orgull de barri".
- Clausura de la jornada.
- Rosa Martín va agrair la participació de tots.
- Inscripcions a la Jornada.
- Durant les dinàmiques al parc del 1r de maig.