Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde demana al COP-CpR “que acabin el que han començat”

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, ha demanat al COP-CpR que “acabin el que han començat” i revisin la documentació que en el seu moment no van mirar i facin públiques les seves conclusions o “ells mateixos es posaran en evidència”. Així ho ha donat a conèixer, en roda de premsa, l'endemà de la Junta Extraordinària de Portaveus, convocada arran unes declaracions del grup de l'oposició sobre el cas Pretòria.

L'alcalde ha manifestat la necessitat que el grup de l'oposició aclareixi aquest tema “pel bé de la institució”. Quant a les suposades vinculacions amb Proinosa, a les quals havia fet referència el COP-CpR, Parralejo ha tornat a negar cap relació amb l'empresa Proinosa, ja que mai ha obtingut cap contracte de l'Ajuntament. Pel que fa a Espais, Parralejo ha recordat que l'únic tracte amb aquesta empresa va ser l'any 2008 amb la compra dels locals de l'illa interior del parc de Rizal, dins la Llei de Barris de Can Mas. Segons l'alcalde, “l'Ajuntament té plena consciència que l'expedient és absolutament immaculat” i ha demanant al COP que si no és així, que ho digui.

El cap del govern municipal també ha explicat que durant la Junta de Portaveus va demanar als dos grups de l'oposició “sensatesa i respecte per les regles del joc”. Segons l'alcalde, aquest tipus de declaracions l'únic que poden aconseguir és “deteriorar la relació” amb el govern. Finalment considera que aquest tipus d'insinuacions, fetes “amb molt mala fe”, haurien d'estar recollides al Codi Penal i no quedar impunes.