Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La productora Acció apropa el cinema en català a les escoles

Acció, la productora de cinema d'animació, ubicada entre Cerdanyola i Ripollet, ha endegat, amb el suport de TV3, una iniciativa per tal que el màxim de persones possible pugui veure la seva darrera pel·lícula d'animació en català, Cher Ami. Així, ha ofert la possibilitat de passis especials, en horari escolar, als nens i nenes de les escoles de Ripollet i Cerdanyola.

Les projeccions de la pel·lícula es farà als cinemes El Punt, de Cerdanyola, en horari escolar, del 30 de novembre al 18 de desembre. El preu de les entrades serà de 2 euros, amb l'objectiu que puguin assistir el màxim d'escoles possible. Aquesta iniciativa ja s'ha dut a terme a Cardedeu, Blanes, Montblanc, Valls i Berga, entre d'altres. A les projeccions assistirà part de l'equip creatiu del film i es farà un obsequi a tots els assistents.

Acció, és una productora nascuda al barri del Pont Vell, l'any 1989. La seva primera producció va ser 10+2, sèrie d'animació i llargmetratge per a cinemes, que ja s'ha pogut veure a TV3, TVE i arreu d'Europa, alguns països asiàtics, Argentina, Xile i als EUA. L'any passat van finalitzar Cher Ami, que va anar directament als cinemes.

R.H.