Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal critica al CpR per les seves insinuacions sobre el Cas Pretòria

El govern municipal de Ripollet, format per PSC i CiU, ha criticat durament el Compromís per Ripollet, acusant-lo de voler “sembrar dubtes allà on no hi ha, amb un llenguatge pervers que barreja conceptes, amb l'únic objectiu de confondre i alarmar els ciutadans”. Per al govern “sembla que al grup del COP-CpR estan decebuts perquè Ripollet no ha sortit implicat en cap cas de corrupció i voldrien aconseguir-ho a qualsevol preu” i conclou que aquest tipus d'insinuacions “també haurien de ser delicte”.

Aquestes manifestacions es produeixen en resposta a una nota del partit de l'oposició, on demanava una revisió dels expedients dels serveis realitzats per a l'Ajuntament per part de les empreses Proinosa i Espais, investigades pel jutge Garzón al cas Pretòria. En aquest sentit, el govern desmenteix d'una banda que hagi contractat mai l'empresa Proinosa i de l'altra defensa la transparència amb que es va portar la compra a Espais dels locals de l'illa interior del parc de Rizal, la qual va ser comunicada a tots els partits, al Grup Promotor de la Llei de Barris de Can Mas i va comptar amb el vistiplau de la Direcció General de l'Administració Local.

Transparència total
Segons el comunicat del govern: “es demana incrementar la transparència en la gestió municipal d'aquests assumptes. El govern municipal no pot incrementar-la perquè des de sempre ha estat transparència total, ja que el govern sap que és la millor garantia per generar confiança. Si en qualsevol moment algun regidor o regidora no ha tingut accés a qualsevol documentació, que especifiqui quina”. I afegeix: “entre les feines dels regidors, la oposició en té una molt important, que és la fiscalització de l'acció del Govern Municipal. Si en aquesta important tasca es detecta qualsevol irregularitat, la seva obligació és posar-ho en mans de la justícia. Aquestes són les regles del joc”.

FOTO: Una de les dependències de l'Oficina de la Llei de Barris de Can Mas.