Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la inscripció a la 1a Jornada de Participació Ciutadana al barri de Can Mas

El diumenge, 29 de novembre, el Centre Cívic de Can Mas acollirà la 1a Jornada de Participació del Projecte d'Intervenció Integral al Barri Can Mas. La jornada començarà a les 10 del matí, amb la benvinguda dels assistents i finalitzarà a les 14 hores. Durant el matí es debatrà sobre la participació, la descoberta i el compromís, entre els assistents, en el marc del Projecte d'Intervenció Integral al barri de Can Mas.

La trobada està oberta a tots els veïns i veïnes del barri que, per participar només hauran d'omplir la butlleta de participació que se'ls ha fet arribar a casa i dur-la a l'Oficina de la Llei de Barris (c. de Montcada 77-79).

A més, durant la jornada el Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata realitzarà un taller per a nens i nenes que consistirà en la realització d'una Xènia i des de la Casa de Natura realitzaran activitats de natura per els més petits. Aquesta activitat està inclosa en el Projecte d'Intervenció Integral al Barri de Can Mas, promogut per l'Ajuntament de Ripollet i la Generalitat de Catalunya.

F.R.

Podeu consultar el programa complert i la butlleta d'inscripció al link adjunt