Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inici de la Campanya escolar de teatre, música i dansa del PMC

El proper divendres, 13 de novembre, el Patronat Municipal de Cultura, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, iniciarà la Campanya escolar de teatre, música i dansa per als centres educatius del municipi. Aquest programa ofereix als alumnes la possibilitat d'assistir al Teatre Auditori a veure un espectacle durant l'horari escolar.

El PMC realitza una selecció d'espectacles de teatre, música i dansa que, prèviament validada per la Diputació de Barcelona, s'ofereix a les escoles mitjançant la Guia d'Activitats Educatives. Per tal d'adaptar les representacions als objectius específics segons el curs, es separen per cicles: infantil, inicial, mitjà i superior.

Un dels principals objectius de la campanya escolar és la formació de nous públics en l'àmbit de les arts escèniques. Enguany, es duran a terme 8 espectacles dividits en 25 passis. Participaran 9 escoles de Ripollet i un total de 6.100 nens i nenes passaran pel Teatre Auditori.

El calendari de la campanya és de novembre a juny i totes les representacions es realitzaran al Teatre Auditori en horari escolar.

R.H.