Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan Serrano guanya el primer premi del Santiago Piñol

El fotògraf ripolletenc Joan Serrano s'ha emportat el primer premi del VIII Concurs Fotogràfic Santiago Piñol. Vicenç Semper, de Cerdanyola, ha guanyat el premi a la millor col·lecció. José Luis Navarro, de Barberà del Vallès, s'ha endut el segon premi i, finalment, el tercer premi ha estat per Laureà Piñol. La categoria de premi especial juvenil ha quedat deserta.

El veredicte es va fer públic el passat dissabte, 7 de novembre, per la Comissió de les Festes de la Tardor i l'Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet. Aquest concurs, com ja és tradició, coincideix amb la celebració de les Festes de la Tardor del barri de Can Tiana-Pont Vell i està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia. L'acte va tenir lloc al Centre Cultural i va comptar amb la presencia de diversos membres de les entitats organitzadores, així com del regidor de Cultura, Ferran Tornel, i del fill del fotògraf Santiago Piñol.

El jurat ha estat format per Luis Leandro Serrano, de l'Agrupació Fotogràfica de Gavà; Josep Ponsa Vilatersana, de l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac; i Miquel Viñas i Farrès, del Cercle Artístic de Molins de Rei.

R.H.