Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Regidoria de Joventut s'acosta als joves amb la Trobada de Delegats

El proper divendres, 13 de novembre, tindrà lloc al Centre Cultural la Trobada de Delegats 2009, on participaran joves dels IES Palau Ausit, Lluís Companys i Can Mas. L'objectiu, segons va explicar el regidor de Joventut, Ferran Tornel, és doble: per una banda crear un espai de coneixença, formació i trobada de tots els delegats de secundària batxillerat i cicles formatius del municipi. Per l'altre, fomentar l'associacionisme i la participació dels joves de Ripollet.

Aquesta trobada pretén posar a l'abast dels joves eines per poder dur a terme la seva tasca com a delegats en els seus centres educatius i donar a conèixer als joves del municipi els diferents recursos que la Regidoria de Joventut els pot oferir.

L'acte, que començarà a tres quarts de nou del matí i acabarà a la una del migdia, comptarà amb una cinquantena de participants entre alumnes i professors dels centres educatius de Ripollet. Durant la jornada hi haurà una activitat a càrrec de DRUMSTEAM, un grup de percussió que a través de la música treballa la coordinació entre grups i el concepte de treball en equip.

L.P.