Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rafael Díaz, nou president del CB Ripollet

L'Assemblea del CB Ripollet va escollir, el passat 5 de novembre,una nova directiva per a l'entitat amb Rafael Díaz com a nou president. La seva elecció posa fi a una etapa de transició motivada quan l'anterior president i responsable en funcions del club, Jaume Mogas, va dimitir d'aquesta responsabilitat. L'entitat ha estat gestionada fins ara per una junta delegada que a partir d'ara serà substituïda per la junta electa.

Acompanyaran Rafael Díaz, Jaume Pujol, com a responsable de la secretaria del club, Miquel Marín, com a tresorer, Jordi Jorba, com a responsable de comunicació i Josep Álvarez, Josep Jiménez, Àngel García i Jaume Mogas, com a vocals. No es descarta que properament s'ampliï la junta amb la presència de nous membres.

El nou president del CB Ripollet, Rafael Díaz, va agrair la feina feta al president sortint i a la resta de membres de la junta en funcions. Va anunciar que la seva gestió anirà destinada a garantir els recursos econòmics necessaris pel club, tot animant els comerços i indústries del municipi perquè ajudin l'entitat.

Quant a l'aspecte esportiu, se seguirà amb la línia de disposar d'una entitat amb la majoria de jugadors i jugadores de la localitat. Formats a l'Escola Sant Gabriel o a qualsevol altre centre del municipi. Per això s'intensificaran les relacions amb aquests centres.

Respecte a la vessant social del club, es treballarà per reforçar la presència del CB Ripollet en els fòrums i mitjans de comunicació locals. Rafael Díaz va demanar el suport dels socis i sòcies de l'entitat per afrontar la nova etapa.

Balanç de gestió
El president sortint, Jaume Mogas, va presentar el balanç de la seva gestió al capdavant del club. En l'aspecte esportiu va destacar que aquesta temporada l'entitat disposa de 6 equips (Sènior A, Sènior B, Júnior A, B i C i Cadet femení), afegint la importància de refermar els lligams amb l'escola Sant Gabriel – pedrera del club – i altres entitats i escoles del municipi, bàsiques per proveir de jugadores i jugadors els equips del CB Ripollet.

L'arranjament del Pavelló Francesc Barneda va ser valorada molt positivament donat que millora molt les condicions per a la pràctica del bàsquet.
Quant a l'informe econòmic, l'actual conjuntura de crisi ha afectat l'entitat, raó per la qual s'han hagut d'ajustar pressupostos per garantir la viabilitat del club.

L.P.