Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Kftí de Can Mas realitza un taller de còmic amb perspectiva de gènere

Divendres, 6 de novembre, a les sis de la tarda, els joves del Kftí de Can Mas realitzaran un taller de còmic inclòs en les activitats del Programa per la eliminació de la violència vers les dones. Es tracta d'una activitat inclosa en el Projecte d'Intervenció Integral al barri de Can Mas, que vol donar eines als joves per fugir de situacions i actituds masclistes.

Aquesta és la segona activitat del programa, que va començar el passat divendres, 31 d'octubre, amb una jornada formativa sobre la prevenció de la mutilació genital femenina. El taller de còmic, dirigit als joves de Can Mas, vol potenciar les habilitats artístiques dels joves amb la creació d'un còmic on es tracti la sensibilització sobre la violència vers les dones entre la població adolescents, incentivant l'actitud tolerant vers les diferències de gènere.

L'activitat serà a càrrec de El Safareig, grup de dones feministes de Cerdanyola i està organitzat de forma conjunta per les regidories de Joventut i Polítiques d'Igualtat.

F.R.