Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fidela Martínez: "Als primers socis de l'entitat se'ls hauria de fer un monument"

Amb motiu del 10è aniversari d'Amics del Ball, el BR ha parlat amb Fidela Martínez, presidenta de l'entitat des de l'any 2004, per conèixer el passat, present i futur d'una de les entitats amb més socis de Ripollet.

BR. Quin és l'inici d'Amics del Ball?
L'any 1999, un grup d'amics que els agradava el ball van decidir unir-se per ballar, primer al Centre Cultural i després al vestíbul del Pavelló. Quin fred que passàvem! Ara estem una mica millor, però ens agradaria tenir un espai per a nosaltres. Va costar molt portar l'entitat endavant. Als primers socis de l'entitat se'ls hauria de fer un monument perquè van treballar molt. Montse Yuste va ser la primera presidenta, fins l'any 2001, després va seguir Antonio Molinero, fins el 2004, que vaig començar jo.

BR. Quines activitats feu?
La més antiga és les sessions de ball dels dissabtes. Actualment també fem cursos. Ara en farem un, tots els divendres, de balls llatins. M'agradaria que vingués gent nova a l'entitat, ampliar la gran família que som Amics del Ball.

BR. Ara sou presents també per Festa Major.
Estic molt orgullosa d'aquesta activitat perquè cada any intentem portar exhibicions de disciplines diferents. Jo faig competicions de balls de saló i això m'ha permès conèixer molta gent que després han pogut venir a Ripollet.

BR. Ets Campions d'Euro-pa 2009 de ball. Com vas començar a competir?
El meu marit i jo només ballàvem per divertir-nos. Un dia un professor ens va animar a participar a un concurs. No em podria creure que m'estigués passant a mi. El meu marit em va dir “tu balla” i vam guanyar el concurs.

F.R.