Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicats del CpR sobre temes d'actualitat al municipi

El grup municipal del Compromís per Ripollet ha fet arribar dues notes de premsa per expressar la seva opinió sobre dos temes que afecten al municipi. Per una banda, segons el Compromís, la instal·lació dels nous contenidors de recollida instal·lats a Ripollet crea importants disfuncions en la recollida de la brossa i en la ubicació dels mateixos. En un altre escrit, també denuncia molts problemes pels usuaris amb l'entrada en funcionament del CAP La Farigola.

Pel que fa al nou sistema de recollida selectiva, el CpR considera que hi ha problemes en la ubicació dels nous contenidors, que creen problemes de mobilitat a vehicles i vianants. En segon lloc, opinen que "s'ha produït una clara disfunció en la recollida de la brossa diària". Segons la nota, "els veïns i veïnes hem pogut comprovar com hi ha hagut nombrosos contenidors antics que no han estat buidats, trobant-se plens a vessar al dia següent. Quan finalment els van recollir, van deixar tota la brossa que no hi cabia escampada per les voreres."

Pel que fa al nou CAP La Farigola, segons el grup de l'oposició s'han detectat diversos problemes com la manca d'un servei de pediatria. També consideren que el nou equipament no ha servit per alleujar les llistes d'espera existents.


FOTO: Els nous contenidors de recollida selectiva es van presentar durant la Festa de les 3R.

L.P.