Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient presenta el llibre 'Ripollet i els arbres'

El Centre Cultural acollirà el proper dimecres, 28 d'octubre, a les 19.30 hores, la presentació de la publicació Ripollet i els arbres, editada per la Regidoria de Medi Ambient, la Casa Natura i l'Agrupació Ripollet Natura. L'acte, que s'ha avançat un dia respecte la data publicada a l'Agenda de tardor, comptarà amb testimonis sobre els arbres a la història de Ripollet. En relació a aquest llibre, des del dilluns, 26 d'octubre, es pot veure una exposició a la Sala 1 del Centre Cultural.

Aquesta publicació és la tercera que s'edita sobre el tema, després de Retalls, els arbres de Ripollet i Caducs, els arbres de Ripollet. L'objectiu d'aquests llibres, i en especial d'aquest darrer, és constituir una eina per a l'educació ambiental al municipi. D'aquesta manera els ciutadans i ciutadanes aprenen nous arguments pel respecte i la valoració del nostre patrimoni natural i coneixen els beneficis que proporcionen aquests éssers vius en la nostra vida a la ciutat.

En aquest llibret es troba la història del patrimoni verd, com funcionen els arbres i com el seu metabolisme ens ajuda també a nosaltres i de quina manera ho fan. També s'explica què cal tenir en compte per a decidir l'espècie correcta segons l'espai de ciutat que ha d'ocupar cada exemplar, quins són els moments més espectaculars que ens regala cada espècie del poble i, finalment, com viuen els ciutadans de Ripollet els seus arbres.

R.H.