Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continua la reforma del carrer de Padró

El passat 13 d'octubre es van iniciar les obres de remodelació del carrer de Padró, en el tram comprès entre el carrer del Calvari i la rambla de Sant Jordi. Aquestes obres consistiran en l'asfaltat del carrer, l'ampliació de les voreres, la substitució del clavegueram, l'eliminació de barreres arquitectòniques i la col·locació de mobiliari urbà nou.

Els treballs seran executats per la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, a través de l'empresa Eurocatalana Obres i Serveis, SL. El temps previst per a dur a terme aquestes obres és de nou mesos. Durant aquest temps es produiran diferents talls en la circulació del carrer, tot i que des de l'Ajuntament s'ha previst que els veïns puguin entrar i sortir dels seus aparcaments privats.

La reforma del carrer de Padró és una obra inclosa en un projecte global de millora del nucli antic del municipi. L'Ajuntament ha fet arribar una carta a tots els veïns i comerciants de la zona per tal d'informar-los de com s'organitzaran els accessos als aparcaments i als habitatges.

F.R.

Fotos:
- Treballs de millora, dilluns, 19 d'octubre.