Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de públic a la Festa de les 3R

Diumenge, 18 d'octubre, es va celebrar la 5a edició de la Festa de les 3R, on hi van participar un gran nombre de ripolletencs i ripolletenques. El bon temps va propiciar que moltes persones sortissin a passejar i visitessin els estands informatius i els tallers de la Casa de Natura i el de la Penya Barcelonista on es van exposar les 3 copes del triplet del F.C. Barcelona.

Les places del Molí i de Pere Quart es van omplir de gom a gom amb la mostra de productes gastronòmics artesans i les puntaires que van estar durant tot el matí fent una exhibició dels seus treballs. D'altra banda, des de primera hora, van començar els preparatius de la gran paellada popular per a 2.500 persones. Quant a les actuacions, la festa va comptar amb la participació de la Colla de Gitanes de Ripollet i Lucero de Lora.

La Festa de les 3R és una activitat organitzada per les associacions de veïns de Can Clos, Can Mas i Maragall, amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient i la Casa de Natura.

Sistema Easy
En el marc de la festa, es va presentar el nou sistema de recollida selectiva de Ripollet, conegut amb el nom de Sistema Easy. Es tracta d'un nou mètode de recollida de brossa més net i més segur.

F.R.

Foto:
- La Rambla plena de gom a gom.
- Les copes del triplet.
- Tallers de la Casa de Natura.
- Les puntaires.
- Actuació de les gitanes