Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'entreguen els premis de la 1a Marató de Fotografia

Diumenge, 18 d'octubre, l'entitat local Ripollet Acció Fotogràfica va entregar els premis de la 1a Marató Fotogràfica de Ripollet celebrada el passat 4 d'octubre i que va comptar amb la participació d'una cinquantena de persones.

A la marató es van presentar 132 obres de 44 autors diferents tant de Ripollet com d'altres poblacions. A la categoria infantil els guanyadors van ser Héctor Hermosilla, de la Llagosta, en primera posició i Max Gamarras i Alex Farràs, 2n i 3r, respectivament, tots dos de Ripollet.

A la categoria d'adults, residents a Ripollet, els tres guardonats van ser Ramon Bellart, Pilar Soto i Javier Castro. Finalment a la categoria d'adults general la guanyadora va ser Meritxell Escudé, de Barcelona; Francisco Almendros, 2n classificat, de Cerdanyola i Mireia Sanz, tercera, de Ripollet.

L'entrega de premis es va realitzar a la Sala d'Actes del Centre Cultural i va comptar amb al presència de l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i els regidors de Cultura, Ferran Tornel, Relacions Institucionals, Alberto Castro, Comerç i Indústria, Joan Fandos, i la regidora de Medi Ambient, Gemma Edo.

F.R.

foto:
- Imatge de grup de tots els guanyadors.
- Parlament abans dels premis.
- Guanyadora de la categoria d'adults general.