Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

5a edició de la Festa de les 3R a la plaça del Molí

Les associacions de veïns de Can Clos, Can Mas i Maragall, amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient i la Casa de Natura, han organitzat una nova edició de la Festa de les 3R : reduir, reciclar i reutilitzar. La jornada, que es farà diumenge 18 d'octubre a partir de les 10h a la plaça del Molí, tindrà com a novetat més destacada la presentació del nou sistema de recollida d'escombreries i de neteja viària que s'implantaran el mes vinent.

Aquesta festa, que enguany arriba a la seva cinquena edició, promou el respecte cap el medi ambient i la sostenibilitat. Entre les activitats organitzades hi haurà una paella gratuïta per a 2.500 persones, tallers per a grans i petits, castells inflables, degustació i venda de productes artesans, una cuina solar i la segona trobada de puntes de coixí. A la festa també actuarà Lucero de Lora i el seu ballet i la Colla de Gitanes de Ripollet.

Per part de la Regidoria de Medi Ambient es considera molt important que en un ambient lúdic i sorgit des de la ciutadania es dediqui una jornada a promoure aquests valors. La Casa de Natura participarà amb una sèrie de tallers mediambientals adreçats als més petits, que s'iniciaran a les 12 del migdia.

L.P. /R.H.