Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inaugura el curs de les Aules d'Extensió Universitària

El passat dimarts, 6 d'octubre, va tenir lloc l'acte d'inauguració del primer curs de l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran de Ripollet, una iniciativa de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet. El programa del primer trimestre, es va iniciar amb la conferència del meteoròleg Francesc Mauri sobre el canvi climàtic.

L'acte era obert a tothom i es va dur a terme al Teatre Auditori amb la presència de l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, que va donar les gràcies a aquelles persones que han fet possible aquesta iniciativa. També hi era presenta el de la UAB i responsable de les Aules d'Extensió Universitària, Bonaventura Bassegoda. Manel Sauló, president de l'entitat encarregada de gestionar les Aules d'Extensió Universitària donava la benvinguda als assistents i just després Francesc Mauri va iniciar la conferència sobre el canvi climàtic.

La resta de xerrades tindran lloc el primer i tercer dimarts de cada mes, a les 6 de la tarda, al Centre Cultural. L'Aula d'Extensió Universitària compta amb el suport de la regidoria de Serveis Socials i està dirigida a persones majors de 50 anys, amb inquietuds intel·lectuals. Per participar, només cal ser soci de l'entitat, amb una quota de 35 euros anuals, que dóna dret a ser alumne durant el curs acadèmic i assistir a un mínim de 18 conferències magistrals, així com sortides i d'altres activitats.

F.R.