Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova afectació al trànsit en un tram de la C-58

Des de dissabte 10 d'octubre i fins el dilluns dia 12, les obres de construcció del carril Bus-VAO de la C-58 comportaran afectacions al trànsit per la reducció de tres carrils de la circulació a dos, des de Ripollet en direcció Barcelona. En aquest termini, s'iniciaran els treballs de cimentació per l'ampliació del viaducte de la C-58 sobre la riera de Sant Cugat. Aquestes tasques obliguen a l'ocupació d'uns dels tres carrils de la calçada.

La construcció del carril Bus-VAO a la C-58, que ha estat encarregada a l'empresa pública Tabasa, compta amb un pressupost de 80 milions d'euros i es cofinançarà amb fons europeus, mitjançant el programa de Competitivitat Feder Catalunya 2007-2013. Les obres es van iniciar al desembre de 2008 i el termini d'execució és de 3 anys.

La construcció d'aquest carril millorarà la capacitat viària d'una de les carreteres que registra mes densitat de trànsit de Catalunya, amb una circulació estimada d'uns 154.000 vehicles diaris de mitjana. L'objectiu d'aquesta actuació és fomentar l'ús del transport públic col·lectiu i dels vehicles amb alta ocupació, que disposaran d'una via exclusiva.

L.P.