Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Francesc Mauri inicia el cicle de conferències de l'Aula d'Extensió Universitària

El proper dimarts, 6 d'octubre, tindrà lloc l'acte d'inauguració del primer curs de l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran de Ripollet. El programa del primer trimestre, començarà amb la conferència del meteoròleg Francesc Mauri sobre el canvi climàtic.

L'acte serà obert a tothom i tindrà lloc al Teatre Auditori, a les 7 de la tarda. L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i el vicerector de la UAB i responsable de les Aules d'Extensió Universitària, Bonaventura Bassegoda, seran els encarregats d'inaugurar el curs.

Les xerrades tindran lloc el primer i tercer dimarts de cada mes, a les 6 de la tarda, al Centre Cultural. L'Aula d'Extensió Universitària compta amb el suport de la regidoria de Serveis Socials i està dirigida a persones majors de 50 anys, amb inquietuds intel·lectuals. Per participar, només cal ser soci de l'entitat, amb una quota de 35 euros anuals, que dóna dret a ser alumne durant el curs acadèmic i assistir a un mínim de 18 conferències magistrals, així com sortides i d'altres activitats.

R.H.