Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les preinscripcions del programa Enllaç

El proper 13 d'octubre comencen les preinscripcions als diferents tallers de l'Enllaç, la xarxa d'aproximació de la cultura als barris. En aquesta segona temporada, l'Enllaç amplia el seu horitzó amb un programa variat que es durà a terme a la majoria de les associacions de veïns que tenen seu a cada un dels barris de Ripollet. L'Enllaç va néixer amb l'objectiu d'establir una xarxa que ajudi a dinamitzar la vida cultural i la participació als barris.

L'Enllaç inclou cinc propostes diferents, a demanda de les pròpies entitats. El curs començarà la setmana del 26 d'octubre i s'allargarà fins la setmana del 21 de desembre.
Es tracta de tallers d'una sessió setmanal de dues hores. L'oferta de cursos inclou balls de saló a Can Tiana-Pont Vell, màgia a l'AV de Maragall, estampació de roba a l'AV de Can Clos, decoració de fusta a l'AV de Sant Andreu i pachwork a Can Mas.

Les preinscripcions es faran al Centre Cultural del 13 al 16 d'octubre fins les set de la tarda, i el sorteig, si s'escau, el mateix dia 16 a les 19 h. Les matrícules seran del 19 al 22 d'octubre i el preu de la mensualitat s'ha estipulat en 29 euros.

F.R.

Foto: (d'esquerra a dreta) Juan Chaves (AV Can Mas), Antonio Zahino (AV Sant Andreu)
Juan Bernal (AV Sant Andreu), Ferran Tornel, regidor de Cultura, Antonio Fernandez (AV Can Clos), Cayetano Molina i Jose Luís Suarez ( AV Maragall), Cristobal Bernal (AV Can Tiana Pont Vell).