Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició del Ripostock a la rambla dels Pinetons

El passat diumenge, 4 d'octubre, la rambla dels Pinetons va acollir la XI edició del Ripostock, la fira del comerç i les promocions, que va comptar amb una gran afluència de públic. El Ripostock està organitzat per la Unió de Botiguers de Ripollet i la Regidoria de Comerç, Indústria i Turisme. Aquesta edició ha comptat amb 39 carpes de prop de 30 botigues participants, obertes al públic des de les 10 del matí i fins les 15 hores.

Com ja és habitual, el Ripostock de tardor va estar amenitzat per actuacions de gimnasos i entitats diverses així com inflables per als més petits. La UBR, que acaba d'editar un nou número de la seva revista L'aparador, va renovar la seva junta directiva el passat mes de març, nomenant María Villariño com a presidenta de l'entitat en substitució de Joan Serrano.

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, acompanyat de Nicolás García, alcalde de la població rossellonesa d'Elna que visitava la nostra població amb motiu de la XIX Trobada de Gegants de Ripollet, així com el regidor de Comerç, Indústria i Turisme, Joan Fandos, van realitzar una visita institucional a la fira durant el matí.

FOTO1: Un moment del Ripostock
FOTO2: La visita institucional a la rambla dels Pinetons

L.P.