Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XIX Trobada de Gegants de Ripollet

Aquest diumenge Ripollet acollirà la XIX Trobada de Gegants, organitzada per la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals (CRAC). Una de les colles convidades a la trobada és la de la població rossellonesa d'Elna. És per aquest motiu que la CRAC ha organitzat, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura, una exposició sobre la Maternitat d'Elna, que va ser inaugurada el passat dilluns, 28 de setembre, i que es podrà veure fins el proper 7 d'octubre.

La trobada de gegants de diumenge s'iniciarà a les 10.30 h al parc del Primer de Maig, amb l'arribada de les colles. Enguany, la CRAC ha confirmat la participació dels gegants d'Argentona, Cerdanyola, Rubí, Piera, Riudarenes, Balaguer, Gualba, La Llagosta, Castellterçol, Polinyà, Creixell, Arbúcies, La Concòrdia de Sabadell i el cuiner de la família Pardo de l'Hospitalet.

A les 11, els gegants faran una plantada al parc del Primer de Maig i una hora més tard s'iniciarà la cercavila per la rambla de Sant Jordi. El recorregut finalitzarà a les pistes de l'ESBAR, a la rambla de Sant Esteve, on a la 1 del migdia començarà la tradicional ballada.

Nicolás García, alcalde d'Elna i fill d'exiliats republicans, visitarà diumenge Ripollet, acompanyant d'una delegació d'aquesta població.

FOTO 1: Trobada gegantera de l'any passat.
FOTO 2: Gegants d'Elna.

R.H.