Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inici del procés de participació ciutadana per a l'Agenda 21 Local

Aquest mes d'octubre començarà el procés de participació ciutadana per a l'aprovació del Pla d'Acció Local per a la sostenibilitat, conegut com Agenda 21 Local. Es tracta d'elaborar un document que desenvolupi un pla estratègic municipal basat en la integració, amb criteris sostenibles, de les polítiques ambientals, territorials, econòmiques i socials del municipi. La presentació del procés participatiu, que vol comptar amb la implicació dels ciutadans i ciutadanes, tindrà lloc el proper dijous, 8 d'octubre, a les 19.30h, a la Casa de Natura.

L'Agenda 21 local sorgeix de la participació i presa de decisions consensuades entre els representants polítics, personal tècnic municipal, ciutadans i altres agents implicats. Des de fa anys l'Ajuntament de Ripollet està treballant en l'Agenda 21 Local i actualment disposa d'una proposta de Pla d'Acció Local. Aquesta proposta està elaborada basant-se en una auditoria i una diagnosi mediambiental del municipi. La proposta de Pla d'Acció Local estableix 6 estratègies i cadascuna conté diversos programes d'actuació que agrupen una sèrie d'accions o projectes.

Els interessats i interessades a participar poden contactar amb:
Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet:
Carrer de Balmes, 8. 93 504 60 05. De dilluns a divendres, de 8 a 15 h. Correu electrònic: rmoragas@ripollet.cat
Casa de Natura:
Carretera de Santiga, 96 1,2. 93.586.58.56. De dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h. Correu electrònic: casanatura@ripollet.es

R.H.