Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ampliat el termini per inscriure's a l'EduArt

El Patronat Municipal de Cultura ha ampliat el termini de preinscripcions del programa EduArt per tal d'oferir la possibilitat a les famílies que ho desitgin de poder inscriure encara al seus fills/es en aquest programa d'educació artística a les escoles de Ripollet. D'aquesta manera, el PMC espera poder acabar d'omplir aquells grups que compten amb menys alumnes tant en l'àmbit de les arts visuals, com en arts escèniques.

El nou calendari és el següent:
- Inici de les activitats: al dimarts dia 20 d'octubre
- Termini de preinscripcions: fins el 8 d'octubre
- Termini de matriculacions: del 9 al 15 d'octubre

Per tal de formalitzar la preinscripcions, cal dirigir-se al Centre Cultural (Rbla. Sant Jordi, 2-4). Més informació al telèfon 93 586 30 27.

L'EduArt
L'Eduart es concep com una oportunitat d'ampliar l'oferta educativa més enllà del temps escolar, tant pels alumnes, com per les mateixes escoles. En aquest sentit, l'EduArt aposta per un plantejament educatiu i contemporani que desperti la sensibilitat dels alumnes vers els llenguatges i les manifestacions més actuals en l'àmbit de les arts visuals i les arts escèniques.

Pel que fa ales arts visuals i plàstiques, el programa té com a objectiu potenciar la creativitat mitjançant l'expressió plàstica i visual i dins d'un espai de lliure expressivitat. El nen/a desenvoluparà un treball que el permetrà despertar una actitud oberta, observadora, participativa i crítica.

En quant a les arts escèniques, l'objectiu és potenciar la creativitat mitjançant l'expressió corporal, el moviment, la veu i la interpretació. També es vol fomentar la relació de grup i la col·laboració entre ells/elles envers una tasca comú i/o individual.

Un total de 10 centres educatius estan adherits a l'EduArt: CEIP Francesc Escursell, CEIP Josep M. Ginesta, CEIP Enric Tatché, CEIP Anselm Clavé, Col·legi Sant Gabriel, CEIP El Martinet, CEIP Gassó i Vidal, CEIP Tiana de la Riba, Col·legi Sant Joan de la Creu i CEIP Els Pinetons. Cada grup està dividit segons la franja d'edat, de 1r a 3r i de 4rt a 6è. Els tallers es duran a terme a la mateixa escola i estaran conduïts per professionals especialitzats. La durada serà d'octubre a maig, de 17 a 18.30 hores.

L.P.