Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa d'informació turística Res com el Vallès reprèn les seves emissions

El passat divendres, 25 de setembre, es van reprendre les emissions del programa de divulgació i promoció turística Res com el Vallès, promogut pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental. Després del parèntesis estival, el programa torna a les 11 emissores municipals que actualment l'emeten de forma consorciada, produït i distribuït per Radio Sabadell 94.6. A Ripollet Ràdio el programa e spot escolar tots els divendres de cinc a sis de la tarda.

“Res com el Vallès”, presentat pel periodista Francesc de la Torre, té per objectiu divulgar i promocionar l'oferta turística de la comarca. El programa fa cada setmana un repàs de l'actualitat turística del Vallès Occidental, fent propostes i donant a conèixer el patrimoni natural, gastronòmic i cultural de la comarca. Des del seu naixement se n'han emès més de 100 edicions i ha aconseguit consolidar-se a les graelles les emissores municipals del Vallès Occidental com un exemple d'aprofitament de sinèrgies entre les diferents ràdios.

Actualment, ‘Res com el Vallès' s'emet per les següents emissores: Ràdio Rubí (99.7 fm), Ràdio Sabadell 94.6 (94.6 fm), Ràdio Barberà (98.1 fm), Cerdanyola Ràdio (105.3 fm), Ràdio Sant Quirze (89.5 fm),Ràdio Castellar (90.1 fm), Montcada Ràdio (104.6 fm), Matadepera Ràdio (107.1 fm), Cugat Ràdio (91.5 fm), Ripollet Ràdio (91.3 fm) i Ràdio Santa Perpètua (107 fm).

El programa es distribueix també pel sistema de podcàsting, que permet la subscripció a continguts sonors via internet, de manera que les diferents edicions del programa es descarreguen sistemàticament i automàticament als ordinadors dels usuaris. Per aprofitar el sistema de podcàsting, cal disposar de la darrera versió dels navegadors convencionals o bé de programes com iTunes.

F.R.