Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vuitantena de persones pedalen en contra del canvi climàtic

La pedalada contra el canvi climàtic del passat diumenge, 20 de setembre, que va ser guiada per la policia local, va transcorre per l'itinerari del Vallès Natural que passa pels voltants del nostre municipi, en total uns 4,5 Km. A l'activitat hi van participar unes 80 persones de totes les edats. A la festa també hi van participar moltes persones que no van fer el recorregut però que van poder gaudir de les altres activitats.

Els nens i nenes van poder fer el circuit d'habilitats amb bicicleta que portava el club ciclista de Ripollet. D'altres també van gaudir del circuit esportiu, on una fisioterapeuta feia recomanacions a la gent de com fer exercicis per treballar diferents parts del cos.

D'altra banda, també va comptar amb gran participació la demostració de la bicicleta estàtica que consta d'una dinamo que acumula energia amb la que es podien encendre bombetes normals, de baix consum, un aparell de música i un escalfador de llet. Amb aquest exercici la gent entenia que l'energia que produïm pedalant es converteix amb energia que accionava aquests elements.

Un altre punt de la festa, va ser la carpa de la Casa de Natura, on a més de facilitar l'esmorzar pels assistents es donava informació sobre el projecte de Ripollet per 4 camins, 4 itineraris temàtics amb els que els ciutadans poden gaudir del seu poble coneixent els seus arbres, la seva història, els seus paisatges o els parcs. Aquests itineraris poden ser guiats per les publicacions associades que es van proporcionar a tots els assistents.

F.R.