Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenten les Jornades Europees de Patrimoni

Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, els municipis de Cerdanyola i Ripollet, a través dels Museus Ca n'Ortadó i Can Domènec, el Centre d'Educació Ambiental de Can Coll i el Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata, han preparat conjuntament un seguit d'activitats al voltant de la vinya i el vi.

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cerdanyola, el Patronat Municipal de Cultura de Ripollet i el Consorci Parc de Collserola van presentar el programa en roda de premsa, el passat dijous, 17 de setembre, a la població veïna. Les activitats, que s'iniciaran el cap de setmana de les Jornades, s'allargaran fins el mes d'octubre. Dels sis actes programats, dos tindran lloc a Ripollet.

Així, el 27 de setembre es realitzarà l'itinerari Temps de masies i vi a Cerdanyola i una visita a l'exposició ‘Temps de vinya' del CIP. El diumenge, 18 d'octubre, a més de visitar ‘Temps de vinya', es realitzarà l'activitat ‘Els sentits i el vi', amb proposta plàstica, poemes bàquics i audició musical.

D'altra banda, recordem que els ajuntaments de Ripollet i Cerdanyola també estan treballant en el projecte de recuperació de la memòria històrica del barri del Can Tiana-Pont Vell. Una iniciativa que serà presentada en el marc de les Festes de la Tardor, del 25 al 27 de setembre.

F.R.