Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es realitza una xerrada per parlar de l'incorporació dels nens a l'escola

El proper dimarts, dia 22 de setembre, les 18.30 hores, la sala d'actes del Centre Cultural acollirà la xerrada - taula rodona ‘Eduquem els més petits: famílies, salut i escola'. Aquesta xerrada ofereix a les famílies un espai per compartir les experiències i sensacions d'aquests primers dies d'incorporació a la llar d'infants, dels més petits.

L'objectiu és fer una reflexió conjunta sobre la importància d'aquesta primera incorporació a l'escola i entendre com es viu aquesta incorporació des de diferents òptiques: famílies, infants i educadors. Igualment, es volen abordar les implicacions que, a nivell de relació familiar, a les llars d'infants i sobre els mateixos petits, el seu comportament, la seva salut, la relació amb els altres membres de la família té aquesta incorporació. Per això, a la taula hi participaran educadors socials, un metge i la directora de les llars d'infants municipals.

La xerrada també s'adreçarà a aquelles famílies que han decidit no portar els seus fills a escola bressol ja que s'incidirà en els diferents models educatius a casa i com aquest fet repercuteix en el comportaments i desenvolupament dels fills. Respecte l'àmbit familiar, es tractaran els diferents models educatius dels pares i mares amb exemples pràctics de quines repercussions en els fills tenen les seves actuacions. Les trobades educatives s'impulsen des de la Regidoria d'Educació, dins del Pla Educatiu d'Entorn de Ripollet.

F.R.

Foto:
- Nens i nenes de parvulari sortint del CEIP Pinetons el 2n dia d'escola.