Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PSC i CiU abandonen la Comissió de la C-58

L'equip de govern, format per PSC i CiU, ha anunciat l'abandonament de la Comissió municipal de solucions a la C-58. Aquest fet està relacionat amb el descontent dels dos socis de govern per l'oposició de diversos membres de la Comissió a la darrera proposta presentada per la Generalitat, actitut que, segons els partits sortints, tira per terra la feina del darrer any.

El president d'aquesta Comissió, el segon tinent d'alcalde, Xavier Peñarando, va convocar el passat dimecres, 16 de setembre, una reunió urgent d'aquest ens per comunicar que “vist com s'havia desenvolupat la presentació del dia 7 i evidenciant-se que s'han esgotat les possibilitats que la pròpia Comissió tenia per complir els seus objectius, els partits polítics que integren el govern municipal, PSC i CiU, deixaven de formar part de la Comissió”.

Segons un comunicat de premsa, Peñarando va explicar també que “el govern municipal ha dedicat molt temps i molts esforços treballant per buscar el consens en el sí de la Comissió, esforços que no s'han traduït en cap millora pels veïns i veïnes de la zona afectada”. En la mateixa nota s'argumenta que “pel govern municipal solucionar l'impacte de la C-58 al seu pas per Ripollet continua sent un objectiu prioritari i que seguirà treballant per tal trobar la solució més adequada a aquest problema que porten patint més de 30 anys els ripolletencs i les ripolletenques”.

El passat dia 7 de setembre, en representació de la Conselleria d'Obres Públiques, van venir a Ripollet el secretari general de mobilitat, Manel Nadal, el director general de carreteres, Jordi Follia, i el subdirector de planificació i projectes, Alexandre Sales. L'objectiu de la seva visita era presentar la darrera proposta de la Conselleria per a solucionar l'impacte que produeix la C-58 al seu pas per Ripollet i que afecta als veïns i veïnes de la zona.

Segons l'esmentat comunicat, en aquesta reunió els mateixos representants de la Comissió que havien fet més aportacions i suggeriments per millorar la proposta de la Generalitat, treballada conjuntament amb la Comissió durant més d'un any, van ser els que van manifestar-se obertament contraris a la mateixa proposta.