Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet rebrà més de 500.000 euros de la Generalitat per a Serveis Socials

El Departament d'Acció Social i Ciutadania destinarà aquest any 19.113.135,95 euros a la comarca del Vallès Occidental per finançar els programes de Serveis Socials a través dels convenis amb els ajuntaments de més de 20.000 habitants i amb el Consell Comarcal, per a la resta de municipis. En el cas de Ripollet, l'Ajuntament rebrà 576.632,39 euros en ajuts per a Serveis Socials.

A través de contractes programa, el Departament finançarà accions concretes en matèria de transport adaptat, atenció a persones amb disminució o dependència, inclusió social, atenció a la infància i l'adolescència i integració de les persones immigrants, entre d'altres. També es donarà suport a les famílies monoparentals, a les dones i els seus fills i filles en situació de violència masclista i suport a les persones amb drogodependència, entre d'altres.

En quant als municipis de menys de 20.000 habitants, el Consell Comarcal del Vallès Occidental va signar el passat dimecres, 16 de setembre, un contracte programa pel qual rebrà una aportació de més de 2 milions d'euros. Tenint en compte l'actual situació econòmica, el Departament d'Acció Social i Ciutadania ha incrementat, en total, en un 48% els ajuts per a aquest 2009.

Foto: moment de la signatura del contracte programa entre responsables de la Generalitat i del Consell Comarcal del Vallès Occidental, el passat 16 de setembre.

F.R. - R.H.