Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CB Ripollet s'imposa al CN Terrassa per 70 a 59

El primer equip del CB Ripollet ha culminat la seva preparació per a la propera temporada jugant un amistós que l'ha enfrontat amb el CN Terrassa, de 1ª catalana. El club local, que militarà a la Copa Catalunya, ha vençut el partit per 70 - 59.

L'entrenador, Agustí Forné, no ha pogut comptar amb tots els efectius possibles. Tot i així l'encontre ha permès apreciar el joc dels blaus, la columna vertebral dels quals és la mateixa que va finalitzar la darrera temporada. Han jugat els nous fitxatges de l'equip: Eric Forné (14) al llarg de tot el partit i Jaume Viñallonga (10), que s'ha incorporat al darrer quart del matx.

Altres dos equips del club han jugat amistosos al llarg del cap de setmana. El júnior A, en un desplaçament a Terrassa, es va imposar clarament al cadet del CN Terrassa per un contundent 70 a 99. El sènior B va enfrontar-se al Sant Joan de Mata, de Sant Andreu, Barcelona, guanyant per 53 a 61.

La propera jornada
El sènior A inicia la temporada jugant fora, mentre que els júniors A i B debutaran al Pavelló Municipal Joan Creus, pista de joc mentre no acaben les reformes del Pavelló Francesc Barneda. El sènior B ajorna el seu debut i no iniciarà la competició fins al proper cap de setmana.

Sènior A
20/09/2009 12:30 AE MINGUELLA-CITROEN BDN A - C.B. RIPOLLET A
Júnior A
20/09/2009 19:15 C.B. RIPOLLET A - TOYOTA MOLINS A
Júnior B
20/09/2009 17:30 C.B. RIPOLLET B - C.B. MARTORELL-SOLVIN

Foto:
- Imatge dels dos jugadors nous a la plantilla del Bàsquet Ripollet

F.R.