Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Daniel Corici guanya la II Cursa de Cambreres i Cambrers de Ripollet

El passat 31 d'agost, darrer dia de Festa Major, va tenir lloc la Segona Cursa de Cambrers i Cambreres de Ripollet a la rambla de Sant Jordi. El vencedor va ser Daniel Corici del bar ripolletenc Rotonda Tapas. Un total de 26 participant, treballadors d'establiments hostalers de Cerdanyola i Ripollet, van disputar la cursa on era necessari combinar rapidesa i habilitat. La prova consistia en portar, durant 80 metres i damunt de la safata de feina, 3 ampolles de cervesa i una gerra de 1/2 litre plena de líquid.

El recorregut comptava amb elements que s'havien d'esquivar. Vessar líquids o fer caure una ampolla penalitzava amb 5 segons per element i agafar la safata amb dues mans o que caigués a terra suposava la desqualificació immediata.

Corici es va endur 250 euros de premi un trofeu i el seu pes en cervesa. El segon premi va ser pel cerdanyolenc Albert Cano (150€, trofeu i un microones), el tercer per Jordi Pino, també ripolletenc (100€, trofeu i microones) i el quart per Xavier Moncho, de Cerdanyola (100€ i graella "planxa").

La distinció per la cambrera millor classificada (100€ i trofeu) va ser per Lina Maria Ospina. El segon premi va recaure en Ascensión Ruíz (trofeu) i Isabel Martínez (trofeu).

Juan Maria Chávez i José Martín, propietaris del bar Rotonda Tapas, han competit pel premi al cambrer major de 40 anys (50, trofeu i pernil). Ambdós van optar per una salomònica solució: arribar a la meta agafats de la mà, repartint-se els premis.
El Gremi d'Hostaleria ha valorat molt positivament la cursa, agraint el seu suport a les empreses col·laboradores i participants així com a la ciutadania local.

FOTO1: El guanyador, Daniel Corici, en un moment de la competició.
FOTO2: La millor classificada femenina va ser Lina Maria Ospina.
FOTO3: Juan Maria Chávez i José Martín, propietaris del bar Rotonda Tapas, que van competir pel premi al cambrer major de 40 anys, van arribar a la meta agafats de la mà, repartint-se els premis.

L.P.