Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cultural inaugura l'exposició Cádiz, claridad salinas

A proposta de l'Associació Rociera Andaluza Alegrías del Sur de Ripollet, el Patronat Municipal de Cultura acull, del 2 al 18 de setembre, una mostra de fotografies sobre Cadis, realitzades pel fotògraf Manuel Villar i Villar. La inauguració tindrà lloc el dia 2, a les 19.30 hores.

L'exposició exhibeix el treball fotogràfic de l'artista andalús, veí de Barcelona, Manuel Villar. Es tracta d'un recull d'imatges que mostren diversos aspectes de Cadis i deixen testimoni de la seva realitat, l'arquitectura, els paisatges i la seva gent, entre d'altres. Villar compta amb una àmplia experiència artística, atret no només pel món de la fotografia, sinó també pel dibuix, la pintura i el cine.

La mostra ha estat exposada a Barcelona, Sant Boi de Llobregat, Esplugues i Cuba. L'exposició, produïda per MSP, SL, compta amb la col•laboració de la Junta de Andalucía i la FECAC.

L'exposició es pot visitar al Centre Cultural (Rbla. De Sant Jordi, 2-4) els feiners, de 10 a 13 h i de 18 a 21 h, i els festius, de 12 a 14 h i de 18 a 21 h.

R.H.