Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ir Certamen Musical per a grups locals

Els grups locals de Ripollet tindran una gran oportunitat, aquesta festa, de donar a conèixer la seva música amb la celebració del primer Certamen Musical de grups locals. Després de què cinc grups aspiressin a ser els teloners de Mago de Oz, Mr Bubbles, Atlantida i Hardreams actuaran diumenge, 30 d'agost, als Pinetons a partir de les deu de la nit.

El grup Mr. Bubbles actualment està format per Andreu Rosell (guitarra i veu), Joan Alegret (guitarra), Santiago Sanginés (baix i cors) i Konstantin Konyakhin “Ruso” (bateria). Tot i que alguns d'ells es van unir l'any 2004 sota el nom de Majai, no va ser fins el 2007 que van canviar d'estil i de nom per Mr Bubbles. El grup ha participat en edicions del SonaJove i darrerament també ha fet un concert a la sala Jam Session.

Atlàntida neix l'any 2002 sota la influència del hard rock, el heavy metal i el pop. El grup està format per Miguel Fernández (cantant), Jordi Jordano (guitarra), Jordi Gorchs (guitarra i cors), Pedro Almagro “Chiko” (baix i veus) i Antonio Moreno. (bateria). Actualment la formació local està presentant el seu primer disc Hoy no me toca morir que compta amb 10 temes en castellà.

Hardreams, que va néixer l'any 2000, compta ja amb tres discs al mercat: Wings on fire, Calling everywhere i The roads goes on... Per aquest mes d'agost està prevista la reedició de Calling everywhere amb dos temes inèdits. El grup està format per Manu Esteve (veu), David Agüeran (guitarra), Victor Muiño (baix), Sergi Hormigó (bateria) i Sergi Segarra (teclats). Els seu estil està basat, principalment, en el rock simfònic.

F.R.

Foto:
- Hardreams
- Atlantida
- Mr Bubbles