Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Cançons de la cançó' al Teatre Auditori per Festa Major

El cantant gironí Joanjo Bosk i l'Orquestra de Cambra de l'Empordà presentaran al Teatre Auditori de Ripollet el disc 'Cançons de la Cançó', dilluns 31 d'agost, en el marc de la festa local. Aquest espectacle es va dur fins al Palau de la Música Catalana a Barcelona i s'ha representat a països com l'Argentina, Uruguai i França. L'espectacle pretén ser un sentit homenatge a la cançó d'autor i en particular a la nascuda a Catalunya.

En el repertori, amb adaptacions fetes expressament per aquest espectacle per Carles Coll i Santi Escura, no faltaran algunes de les cançons més populars de figures com ara Lluis Llach, Joan Manuel Serrat, Mª del Mar Bonet o Jaume Sisa, així com d'altres menys conegudes però de gran valor musical i literari.

La formació està dirigida per Carles Coll, l'impulsor, fundador i director titular de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà. En el seu repertori, que abraça des de la música barroca a la contemporània, es presta una especial atenció a les obres de compositors catalans, que se solen programar a tots els concerts.