Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la 4a baixada de Carretons amb un recorregut més espectacular

La 4a edició de la Baixada de Carretons, organitzada pel Centre d'Esplai l'Estel, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura, ve carregada de novetats. La principal és una lleugera variació del recorregut, per tal que sigui tot de baixada i així afegir espectacularitat i emoció a l'activitat.

L'activitat va néixer durant la celebració del 25é aniversari del Centre d'Esplai l'Estel, per tal d'oferir una activitat dinàmica, divertida i amb cobertura social que col·laborés amb la programació de la Festa Major de Ripollet.

Segons fonts de l'organització, també s'intentarà millorar la comoditat i la seguretat a tot el recorregut. Les inscripcions es poden fer al Centre Cultural fins el mateix dia de la prova. Els equips han d'estar formats per un mínim de dues persones, que es podran inscriure en la categoria junior o sènior. S'atorgaran sis premis, dotats amb 150 euros més trofeu i diploma. A més, enguany es regalarà un sopar al Restaurant La neu per als sis equips guanyadors. La baixada de l'any passat va comptar amb una trentena de participants.

L'horari previst de l'activitat és:
9:30h-10:30h: Arribada dels participants al parc de Norbert Fusté i reconeixement tècnic.
10:30h: 1a Baixada cronometrada.
11:30h: 2a Baixada cronometrada.
El recorregut serà: carrer de Cervantes, Fontanella, Nou, Doctor Bergós, Tamarit i Padró.

Al final de la cursa es donaran els premis i un obsequi a tots els participants.

Més informació a http://carretonsripollet.com.

F.R.

Foto: Baixada de l'any passat