Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats per a totes les edats a la Festa de la Bicicleta 2009

De nou, la Festa Major de Ripollet comptarà amb la celebració de la Festa de la Bicicleta, el proper dissabte, 29 d'agost. Una trobada pensada per a totes les edats on hi haurà curses, premis i activitats per a tota la família. El plat fort serà la cursa de bicicletes tot terreny (BTT), de 17 km de distància.

A les 10 del matí començarà la Cursa BTT, des del brollador del parc dels Pinetons i a les les 11.30 es donarà el tret de sortida a la cursa popular, de 8,5 km i a la pedalada familiar de 4,2 km de recorregut. Entre les 10 del matí i les 12 del migdia els més joves podran gaudir d'un circuit habilitat d'obstacles. Tot i que la participació a totes les curses és totalment lliure cal inscripció prèvia al PAME o a www.pame-ripollet.org, abans del 27 d'agost.

Respecte als premis, l'organització entregarà un obsequi a tots els participants. Els 3 primers classificats de la Curs BTT rebran una medalla i s'entregaran 200 euros per a l'entitat esportiva o de lleure local amb més participants i 100 per a la 2a i 3a entitat. Les famílies amb més participants també rebran un obsequi especial.

F.R.

Foto: Festa de la Bicicleta 2008